Bij voetreflexologie gaat men het natuurlijk zelfhelend vermogen van het lichaam vergroten, eventuele blokkades opzoeken en giftige stoffen afvoeren.
Het heeft een kalmerend effect op het lichaam en geeft een weldadig gevoel.

Ik tracht door middel van de voetreflexmassage, jouw zelfgenezend vermogen te ondersteunen en versterken, steeds met respect voor jou en je levenswandel.
Jouw welzijn en gezondheid handhaven en ondersteunen is mijn doel.

Ik ben met Voetreflexologie begonnen om kleine kwaaltjes en ongemakken bij mijn gezinsleden en vrienden te verhelpen en raakte zo gepassioneerd, dat ik sinds oktober 2010 gestart ben als professioneel voetreflexologe in bijberoep. Sinds september 2019 geef ik de opleiding Voetreflexologie bij CVO Focus te Lokeren.
Om het plaatje volledig te maken is daar sinds juni 2017 is de Gespecialiseerde Voetverzorging (vroegere medische pedicure) bijgekomen.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging van Voetreflexologen BeVo (lidnummer 10 094) en de Belgische Vereniging voor Gespecialiseerde Voetverzorgers (lidnummer 201/570).
Daarnaast volg ik nog geregeld bijscholingen.

Van opleiding ben ik Graduaat Medisch Secretaresse en ik werk als administratief medewerker in de apotheek van AZ Lokeren.

Wens je een afspraak te maken of wil je meer weten, aarzel dan niet om me te contacteren.
Je kan me mobiel bereiken op 0497/137 849. Antwoord ik niet direct, spreek dan gerust een bericht in. Ik bel je zo snel mogelijk terug.
Stuur je liever een mailtje, dan kan dit naar ann.vandevoorde2@telenet.be.

Vanaf 2014 voorziet Partena Onafhankelijk Ziekenfonds een tegemoetkoming van 10 euro per sessie, met een maximum van 60 euro per kalenderjaar voor onder andere voetreflexologie!
Meer info op www.partena-ziekenfonds.be

Ben je 60/65+, ben je diabetes- of reumapatiënt, of heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming met doktersvoorschrift? Check dan bij je ziekenfonds of je een extra tegemoetkoming krijgt voor een voetverzorging.